Dirty Pretty Things

Free of me

Kategori: Livet

Då var det dags att återvända till studierna. Klockan ett drar första lektionen igång och jag ser framemot att träffa alla igen. Även om jag inte känner mig det minsta utvilad. För den här sommaren har varit galen, intensiv och alldeles underbar. Kanske är det just för att jag jobbat så mycket jag har tagit tillvaro på min lediga tid alldeles för väl.

Jag har haft min första helg i Luleå också. En väldigt osund och sjukt rolig helg, om så ganska skum. Det händer så mycket på mina helger numera. Kanske inte utåt sett men på något sätt lyckas jag alltid få något att reflektera och grubbla över. Tror bestämt jag måste börja skriva dagbok igen. Har en hel sommar att gå igenom. Jag är en alldeles för förvirrad själ för att hålla saker i huvudet. Jag måste få ner det på papper för att kunna slappna av.

Fick med min partyprinsessa ut. Kanske guld värt.

Good Day

Kategori: Övrigt

Jag är alldeles löjligt lycklig. För i natt har jag fått sova i en säng. Efter att sovit på en soffa (och i en skolåda) så har jag kommit upp till Luleå igen. Och min säng är skönare än någonsin.

Är uppe tidigare än planerat då min underarm blivit arg och jag blev tvungen att vara sjukskriven i ytterliggare en vecka. Trist att inte hinna ta farväl av jobbet och arbetskompisarna ordentligt. Jag ville vålda med släggan en sista vecka ju!

Snart ska jag fika på stan med Johan och Jani, inte fy o skam det heller :)

Bättre sent än...

Kategori: Fotografier


Lofoten

Sådär över en månad senare har jag lagt upp bilder från Lofoten på facebook. Bättre sent än aldrig, right? Undrar bara hur länge det dröjer tills ett Spanienalbum kommer upp.