Dirty Pretty Things

Beställning från DeVal

Kategori: Shopping

Jag har beställt lite funktionsplagg från DeVal såsom underställ och en jacka. De har riktigt bra och snygga kläder till bra priser och enda kruxet är väl egentligen att de endast säljer till företag.

It's About Time

Kategori: Shopping


Jag hatar att köpa byxor. Det är så himla mycket bökigare än att köpa överdelar. Först och främst är det en ren gissningslek vilken storlek som krävs. För mig brukar det variera mellan sådär fyra-fem storlekar. Därefter ska de krängas på med hjälp av våld. När de väl är på börjar nästa gissningslek som är att försöka förstå exakt hur mycket de kommer att töja sig. En storlek mindre eller en storlek större?

Så, eftersom alla mina byxor antingen blivit för små, för stora eller ramlat i bitar tog jag tag i mitt problem och slog till på ett helt gäng byxor med desamma. Onödigt att sprida ut den smärtsamma processen. Så efter idag har jag fem nya par byxor och det har endast kostat mig 522kr och några få smärtsamma timmar.

Sweet!

Kategori: Studier

Jag råkade söka en kurs som heter Digitala bilder och ges under Umeå Universitet för ett tag sedan. Distanskurs i kvartsfart som bland annat behandlar Photoshop och SketchUp. Photoshop gillar jag att arbeta med och SketchUp skulle jag gärna lära mig så blev ganska nöjd när jag igår fick mail om att jag blivit antagen. Hey, vem har sagt att 69:e reserv behövde betyda att man inte får läsa kursen?

Hur jag ska få tiden att räcka till vet jag dock inte. Jag hade tänkt fortsätta med löpningen jag börjat med i sommar samt skaffa gymkort och bli biff. Sedan tänkte jag bibehålla min kreativitet som jag hittat tillbaka till (om bara min kamera vill komma hem). Så ska jag bli nyttigare och skaffa långt hår också. Möjligtvis skaffa vänner här, om jag orkar. Det där med realistiska mål har aldrig varit min grej.