Dirty Pretty Things

Ny vecka, nya tag!

Kategori: Studier

Nu var veckans första dag över. Har lite ångest över hur lite skolarbete jag gjort men hoppas kunna lägga på ett kol de kommande dagarna.

Helgen var i alla fall oerhört lyckat! På fredagen kom Jani och Johan hit på besök. Så, vi åt pizza, bakade kladdkaka, såg idol och drack oss salongsberusade. Hann även med att se filmen Baksmällan. Jag gillar avslappnade och spontana kvällar.

På lördagen var det dags för phösarsittningen som började med förfest i Bunkern. Vi capsade och för en gångs skull träffade jag ibland. Sittningen var trevlig och jag fick äntligen i mig mat. Hade varit dum och glömt bort att äta något på dagen. Min bordsherre var vänlig nog att komma med shots till oss båda. Enda skillnaden var att det var vatten i hans. Inte snällt! Men kvällen var överlag riktigt rolig. Jag kände mig gladare än på länge och träffade mycket bra folk senare ute på krogen.

Paint it black

Kategori: Shopping

H&M har fyllt på webbshopen med nyheter i vanlig ordning. Och nu har kappan jag väntat på kommit! Såg en bild på clubsidorna och har sedan dess gått och väntat på den. Verkar lovande då den är av stadig ullblandning och borde värma bra. Ah, jag är svag för svart med dragkedjor!

Music is my way of thinking

Kategori: Musik

 

När man har sovmorgon dagen efter får man vara uppe precis hur länge man vill! Just nu sitter jag och letar efter bra låtar på spotify. Låtar som ger mig fjärilar i magen, som får mig att dra ihop ögonbrynen likt när jag är arg, som får mig att sitta och le i min ensamhet eller som får mig att fundera. Tänka sig vad mycket man kan bearbeta, glädje och sorg, genom musik.

 

Just nu spelas [ We Are Scientists - Nobody Move, Nobody Get Hurt ]