Dirty Pretty Things

Tillåt mig presentera...

Kategori: Övrigt


Ivan Trygg, även kallad bo-i-bil-mannen. Jag är hemma hos min mor&far nu så tänkte att det kunde passa att presentera min forna granne. Han har alltså bott i en gammal amazon (se bild) i hela mitt liv dvs. 20 år. Han kör aldrig amazonen utan transporterar sig med cykel. Då kan jag tillägga att närmaste affär är 6km bort och att han är sådär 77år gammal.För en tid sedan var han med i Hundra höjdare.
Haha, "in the middle of nowhere". Där kommer jag ifrån.

Utmaning; Om bloggar

Kategori: Personligt

Hittade denna utmaning hos Lilija
Anta utmaningen du med. Varje fråga ska ha tre svar.

1. Vad stör du dig på när du besöker en blogg för första gången?
-
En stökig design med grälla färger.
- Långa inlägg utan vare sig stycken eller bilder.
- Allt för dåligt språk med gott om särskrivningar och stavfel.

2. Vad tycker du är bra och avgörande för att du ska komma tillbaka till en blogg?
- Enkel struktur . Ren och behaglig layout som är lättorienterad med kort och konkret språk.
- Variation! Fotografier, mode, inredning, vardagsbetraktelser, långa inlägg, korta inlägg, personliga inlägg och ytliga inlägg.
- Mänsklighet. Livet har sina upp & nedgångar och en bloggare som låter det synas växer i mina ögon. Har du vare sig tid eller inspiration till att blogga, gör det inte. Ursäkta eller förklara dig inte för dina läsare om du inte känner för det. Bloggar gör man för att det är kul och det är synd att det i vissa fall ses som en plikt.

Tenta-P och Monki

Kategori: Övrigt

Den fruktade tenta-P är över.
Yes! Från att vara en zombie till att vara fri som fååååågel. Äntligen är även denna tentamensperiod över. Hur det gick? Det är en helt annan sak. Jag får helt enkelt vänta och se, cross your fingers! Hur det än har gått känns det alltid lika bra när det är över och man kan får sitt liv tillbaka.

Monki till Luleå.
Igår öppnade Monki här i Luleå så jag är väldans glad. Jag var egentligen ute efter de snygga skorna med remmar och kilklack men kom istället hem med en väldans snygg jeansjacka. Jag testade skorna men insåg att de var på tok för höga för mina ovana fötter. Sedan var de väldigt stora i storlekarna och någon mindre storlek än 36 fanns inte. Fick hem denna söta klänning idag med, den kommer bli snygg till jeansjackan.