Dirty Pretty Things

Sunshine in a bag

Kategori: Personligt

Idag har det varit en bra dag. Tog mig upp tidigt även idag för att hinna gymma innan skolan började. Sedan var det en effektiv skoldag med vackert väder. Tänk vad lite sol kan göra! Även om det gärna fått vara ett par plusgrader till. Lägenheten är nu städad och jag har en tvättid bokad imorgon. Har också hunnit med en längre promenad med Sara. Väldigt trevligt och skönt att få utlopp för alla tankar.

Paint it black

Kategori: Övrigt

Igår skulle jag måla över lite spikmärken på min fina sittpall under en rast. Det hela gick bra ändå tills jag skulle iväg till skolan och skulle stänga igen burken. Den vek sig och färgen for över min fot och på golvet. Tog bort det värsta och rusade iväg på föreläsning. Direkt efter köpte jag penseltvätt och tack o lov gick fläckarna bort från golvet. Jag glömde dock foten så blev just påmind om att jag fortfarande har en svart fot.

För övrigt är det ett under att jag lägger upp den här bilden. Jag gillar inte fötter överhuvudtaget och har som mest problem med mina egna.

Grow up

Kategori: Övrigt

Titta vad fint! När jag var i Busia, Uganda 2008 så planterade vi lite träd och se bara så stora de har blivit. Bilden har min mor tagit nu när hon var där i påsk. Måste säga att jag känner mig som en lite bättre människa när jag ser bilden.