Dirty Pretty Things

Åt rätt håll

Kategori: Personligt

Yes, jag tog mig både till och från skolan i stormen som är här utanför. Nu har jag vilat och packat lite. Det börjar i alla fall likna något så jag ska hålla mig till planen att åka hem en sväng. Är ledig imorgon så passar ypperligt. Trots att jag är på benen är jag inte helt frisk ännu, men det låtsas vi inte om.

If i die tomorrow

Kategori: Musik

Jag läser böcker väldigt sällan. Så gott som aldrig då jag inte har ro till det. Men trots detta var jag bra på att skriva rencensioner under min skoltid. Att skriva rencensioner av recensioner är ganska enkelt. Men, till saken, jag håller på att läsa The Dirt - bekännelser från världens mest ökända rockband. Så just nu lyssnar jag i stort sett endast på Mötley Crue. Men vad gör det, för grymma är dom!

Sick and tired of being sick and tired

Kategori: Personligt

Jag är sjuk. På den nivån att jag inte längre kan säga lite krasslig. Att vara sjuk är för mesar. Så varför är jag sjuk? Suck, vem försöker jag lura. Jag är den som blir fysiskt sjuk när jag mår psykiskt dålig, såsom vid stress. Men oftast är det på den nivån att man kan ignorera det någolunda och slipper missa alldeles för mycket. Dagens insikt är i varje fall att vara sjuk och uttråkad är en giftig kombination.

Höjdpunkten idag var när Freddie ringde. OCH OCKSÅ VAR SJUK. Då blev jag lite gladare. Nästan så glad att jag tror mig ha nog energi för att ge mig ut och kriga. Ja, jag ska nog göra det. Ska slåss mot den bittra och kalla Världen utanför. Allt för lite äventyr (och choklad). Vi ses! Om jag överlever.