Dirty Pretty Things

The bitter end

Kategori: Studier

Just nu ligger jag och myser på spikmattan med datorn på magen. Skrev en tentamen som rent ut sagt gick magiskt! Magiskt dåligt. Hade hoppats den skulle kännas bättre än såhär men icke! Fast vad kan man förvänta sig när läraren som skrivit tentan blivit avstängd pga för svåra tentor. Matte (på universitetsnivå) är inte riktigt min grej, det måste man ju ha disciplin för att nöta in. Jag saknar ibland skriftliga arbeten och nöta in faktasaker. Som en himla massa instuderingsfrågor men inga räkneuppgifter vore nice som lite omväxling.

Men, trots att tentan gick åt skogen så.. har det faktiskt varit värt det. Jag har mått super och haft så himla roligt senaste tiden. Har bara en tenta på vårterminen så kan ta igen det då! Puss

Fruktade helg

Kategori: Studier

Ja, ni läste rätt. Denna helg kommer bara bestå av plugg, plugg och plugg. Jag har tentamen i Linjär algebra och differentialekvationer, eller kort och gott matte 3, på måndag. Som det känns nu kommer det inte alls gå bra. Tråkigt, men jag vet att det är för att jag haft alldeles för roligt den senaste tiden. Skolan har helt enkelt hamnat i skymundan.

Mat nu och sedan kila iväg till skolan!

Nya iMac har äntligen släppts!!!

Kategori: Övrigt

Ändå sedan aug-september har jag gått och väntat på denna dag. Skulle egentligen köpa mig en iMac redan då men efter att ha klickat runt på internet fick jag reda på att det gick rykten om att det skulle släppas en ny. Så sedan dess har jag bara gått och väntat. Och nu är den här! Jag som nästan börjat ge upp. Nu ska jag bara fundera lite över vilken jag ska köpa. Tänk er att sitta och redigera bilder på en skärm som är 27", vilken dröm!